Tu jesteś:
4
Składniki
- 500 g buraków
- 1 łyżka oliwy
- 2 łyżki majeranku
- Sok z jednej cytryny
- Sól, pieprz do smaku
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Obrane i przekrojone na pół buraki włożyć do
koszyczkaDo naczynia wlać 700 ml wody (równo ze śrubą),
włożyć koszyczek, gotować – czas 40 min, temp. Varoma, Obr. Poz. 1Do naczynia miksującego włożyć, oliwę, sok z
cytryny i przyprawy: majeranek, sól, pieprz oraz uparowane buraczki i
rozdrobnić – czas 15s, Obr. Poz. 4-5. Wyciagnąć przy pomocy kopystki do miski.
10
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz