3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

PORZECZKOWY DESER Z MUSLI


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

PORZECZKOWY DESER Z MUSLI

  • 250 g serka mascarpone
  • 150 g masy kajmakowej
  • 250 g jogurtu naturalnego, niesłodzony
  • 200 g konfitury porzeczkowej
  • 150 g musli, niesłodzone
  • 100 g czerwone porzeczki, świeżej
5

Przygotowanie

    PORZECZKOWY DESER Z MUSLI
  1. 1. Do naczynia miksującego wkładamy mascarpone i kajmak 30s/obr.3
    2. W naczyniu szklanym wkładamy warstwami wedlug uznania- opcjonalnie dodajemy świeżą porzeczkę.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy