Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Mus z czerwonej porzeczki
- 500 g Czerwona porzeczka bez szypułek
- 50 g cukier trzcinowy
-
6
2min
Czas całkowity 2minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- 1- porzeczki z cukrem zmiksować 1 min, obr10
2- usuną nasiona zgromadzone przy uszczelce i rozlać do szklanek lub salaterek
Mus
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Mus jest doskonały jako dodatek do budyniu jaglanego lub innych rodzajów budyniów
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz