3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mus z czerwonej porzeczki


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Mus z czerwonej porzeczki

  • 500 g Czerwona porzeczka bez szypułek
  • 50 g cukier trzcinowy
  • 6
    2min
    Czas całkowity 2min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Mus
  1. 1- porzeczki z cukrem zmiksować 1 min, obr10

    2- usuną nasiona zgromadzone przy uszczelce i rozlać do szklanek lub salaterek
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Miarka MT
    Miarka MT
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Mus jest doskonały jako dodatek do budyniu jaglanego lub innych rodzajów budyniów


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy