3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mus z czerwonej porzeczki


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Mus z czerwonej porzeczki

  • 500 g Czerwona porzeczka bez szypułek
  • 50 g cukier trzcinowy
  • 6
    2min
    Czas całkowity 2min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Mus
  1. 1- porzeczki z cukrem zmiksować 1 min, obr10

    2- usuną nasiona zgromadzone przy uszczelce i rozlać do szklanek lub salaterek
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Mus jest doskonały jako dodatek do budyniu jaglanego lub innych rodzajów budyniów


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy