3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

GOZINAKI


Wydrukuj:
4

Składniki

6 osoba/osoby

GOZINAKI

  • 250 gramów pestek słonecznika i Dyni, Prażonych
  • 150 gramów miodu
  • 2 łyżeczki cukru pudru do posypania
  • 6
    10min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

    GOZINAKI
  1. Do naczynia miksującego włożyć prażony słonecznik i dynię, zmiksować 3 s/obr 5. Wyłożyć do miski.

     

  2. Umyć naczynie miksujące, wlac miód i gotować  6 min/ Var/ Gentle stir setting

  3. nałożyc motylek i dosypać do miodu rozdrobniony słonecznik i dynię, 3 min/ var / Gentle stir setting

  4. Do powstałej masy dosypujemy cukier puder, mieszamy 5s/obr 2

  5. Gotową masę wykładamy na mokrą, drewnianą deskę do krojenia. Rozwałkowywujemy mokrym wałkiem 1/5 sm.

  6. od razu kroimy i daiemy ostignuc 40 min

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

GOZINAKI czeba jesć na zymno


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz