Tu jesteś:
4
Składniki
6 osoba/osoby
GOZINAKI
- 250 gramów pestek słonecznika i Dyni, Prażonych
- 150 gramów miodu
- 2 łyżeczki cukru pudru do posypania
5
Przygotowanie
Do powstałej masy dosypujemy cukier puder, mieszamy 5s/obr 2
GOZINAKI
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
GOZINAKI czeba jesć na zymno
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzJesli wychodza chrupiące jak
Jesli wychodza chrupiące jak sezamki to muszą być pyszne ;o)
;o)
Polecam serdzieczne
Polecam serdzieczne
Gio
nie jadłam jeszcze takich
nie jadłam jeszcze takich ciasteczek , przepis do wypróbowania
GOZINAKI wyglądem
GOZINAKI wyglądem przypominają sezamki Przepis wypróbuję Pozdrawiam