3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

deser a'la pavlova


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

  • 20 malych bez
  • 50 gramów cukru pudru z TM
  • 500 gramów truskawek
  • 500 gramów śmietany 30-36%
  • 6
    10min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    deser a'la pavlola
  1. 1.Do Blokada naczynia miksującego wkladamy truskawki i cukier miksujemy 20sek obr.5. Przekłamy mus do innego pojemnika.

    2. Do umytego Blokada naczynia miksującego zakladamy motylek wlewamy śmietanę ubijamy 40sek obr.3, kontrolując aby nie zrobiło się masło. Do Blokada naczynia miksującego wsypujemy zgniecione beziki Obroty wsteczne obr.2 przez 5sek

    3. Do pucharków wkladamy najpierw  bitą śmietanę następnie mus i znowu bitą śmietanę. 

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy