Tu jesteś:
4
Składniki
- 20 g cukru pudru
- 200 g śmietany 30%
- 10 g kakao
- 10 ml likieru np. amaretto
- 20 g amarantusa, dmuchanego
- 2 wiśnie, (np. z kompotu)
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
do naczynia dać cukier puder i kakao, wlać śmietane założyć motylek i ubić bitą śmietane 30s.-2min, poz. 3 obserwować przez otwór.
następnie do pucharków podzielić amarantus polać likierem i dodać nasz krem. udekorować wisienką
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz