3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Ciasto Wegańskie na Jagodziankii


Wydrukuj:
4

Składniki

0 litr/litra/litry/litrów

Ciasto Wegańskie na Jagodziankii

  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Wlać mleko roślinne i podgrzać do temperatury Podgrzewanie40
  2. Wsypać drożdże
  3. Wsypać łyżkę cukru
  4. Mieszanie przez 2 minuty
  5. odstawić na 5 minut
  6. dodać oliwę. całość mieszać przez 1 minutę.
  7. w misce wymieszać mąke, sól i łyżkę cukru po czym dodać do reszty składników
  8. Ciasto Ciastowyrabiać 4 minuty
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz