Tu jesteś:
4
Składniki
0 litr/litra/litry/litrów
Ciasto Wegańskie na Jagodziankii
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Wlać mleko roślinne i podgrzać do temperatury
"Podgrzewanie" 40
- Wsypać drożdże
- Wsypać łyżkę cukru
"Mieszanie" przez 2 minuty
- odstawić na 5 minut
- dodać oliwę. całość mieszać przez 1 minutę.
- w misce wymieszać mąke, sól i łyżkę cukru po czym dodać do reszty składników
- Ciasto
"Ciasto" wyrabiać 4 minuty
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBrak ilości składników☹️
Brak ilości składników☹️