 
                                            
                                    Czas przygotowania
                                0min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                0min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     6 
                                     osoba/osoby 
                                
                            Poziom
                                --
                            Składniki
Pasta serowo czosnkowa z orzechem
- 200 g sera żółtego
- 2-3 ząbki ząbków czosnku
- 1 pęczka natka pietruszki, świeża
- 3-4 łyżki majonezu
- 1 opakowania krakersów solonych
- 100 g orzechy włoskie, łuskane, połówki
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Do naczynia miksującego  "Blokada naczynia miksującego"  włożyć czosnek, pietruszkę i ser żółty rozdrobnić 15-20 sekund obroty pozycja 6-7 (w zależności od twardości sera). "Blokada naczynia miksującego"  włożyć czosnek, pietruszkę i ser żółty rozdrobnić 15-20 sekund obroty pozycja 6-7 (w zależności od twardości sera).
 Dodać majonez, pieprz i sól wg uznania i wymieszać 10-15 sekund obroty "Obroty wsteczne"  pozycja 3-4. "Obroty wsteczne"  pozycja 3-4.
Porady
Pastę serową wyłożyć na krakersy (najlepiej własnej roboty a w wersji ekspresowej krakersy kupne , wyłożyć orzech i udekorować listkiem pietruszki.
, wyłożyć orzech i udekorować listkiem pietruszki. 
Pastę można przygotować wcześniej i wyłożyć niedługo przed podaniem żeby krakersy nie rozmiękły zbyt mocno.
                         , wyłożyć orzech i udekorować listkiem pietruszki.
, wyłożyć orzech i udekorować listkiem pietruszki. Pastę można przygotować wcześniej i wyłożyć niedługo przed podaniem żeby krakersy nie rozmiękły zbyt mocno.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                     
                     
                     
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze
Rewelacyjna uwielbiają ją wszyscy 😍
Pycha! Kolejny raz zrobiło furorę na spotkaniu z koelżankami.
Jako przystawka na impreże super!
świetna pasta! zdecydowaniw moje smaki. propozycja podania na krakersach godna uwagi Pozostałością posmarowałam chleb żytni - pycha!
 Pozostałością posmarowałam chleb żytni - pycha!
            
Ewawis:dziękuję - czekam na ocenkę 
            
Fajna przekąska akurat na mecze Dzięki jutro spróbuję