 
                                            
                                    Czas przygotowania
                                2min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                2min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     2 
                                     osoba/osoby 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            Składniki
arbuzowy szampan
- 500 gramów schłodzonego arbuza
- 10 kostek lodu
- 1 butelki schłodzonego szampana
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Pokrojony arbuz zmiksować z kostkami lodu -30s/obr 10. Ustawić obr 3 i powoli wlewać szampan na pokrywę naczynia (przy założonej miarce). 
 Wypić zimny 
 Smacznego!
Porady
Jedna porcja spokojnie wystarczy dla kilku osób 
                        
Model urządzenia Thermomix®
- 
                     Przepis jest tworzony dla Przepis jest tworzony dlaTM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                     
                     
                     
                                     
                         
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze