Tu jesteś:
4
Składniki
2 słoik/słoiki/słoików
Konfitury porzeczkowe
- 1000 gramów czarnej porzeczki, świeżej
- 500 gramów cukru
-
6
30min
Czas całkowity 30minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- umieścić w naczyniu ( oczyszczone owoce + cukier)
2. 15min/"Obroty wsteczne" /varoma
3. 15min/obr.2/varoma
voila - Po ugotowaniu przekładamy gorącą konfiturę do słoiczków, dokładnie zakręcamy i odstawiamy do góry dnem.
Smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Jeśli ktoś ma wątpliwości można dodatkowo zawekować w tradycyjny sposób gotując
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz