3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Oscypki na ciepło z żurawiną


Wydrukuj:
4

Składniki

2 porcja/porcje/porcji

Oscypki na ciepło z żurawiną

  • konfitura z żurawiny
  • 11 oscypków
  • 1 szklanka wody
5

Przygotowanie

    Oscypki na ciepło z żurawiną
  1. Do Closed lid wlewamy wodę. Układamy oscypki na nakładce Varoma. Ustawiamy temp. 100 st.C / czas 10-15 min / obr 4-5

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Oscypki podajemy z żurawiną.

Konfitura z  żurawiny jest w moich przepisach.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Można na patelni, a można i na termomiksie jak...

    Zgłoszony przez Kocica na marca 19, 2017 at 18:59.

    Można na patelni, a można i na termomiksie tmrc_emoticons.) jak kto woli ...

    Jestem Agata tmrc_emoticons.)

    Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

    Antoine de Saint-Exupéry

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Polecam przepis na podkręcony

    Zgłoszony przez pawlowski na stycznia 14, 2016 at 16:40.

    Polecam przepis na podkręcony sos żurawinowy

    Składniki: 

    • 340 g żurawiny (świeżej lub mrożonej)
    • 80 ml soku pomarańczowego
    • 80 ml wódki
    • 200 g cukru
    • 1/2 łyżeczki mielonego cynamonu
    • szczypta gałki muszkatałowej

    pełen przepis na stronie http://www.mojbar.pl/podstawy/porady/Zawiany+kucharz%3A+sos+%C5%BCurawinowy.htm

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • nie bardzo rozumiem po co

    Zgłoszony przez seriale1 na lipca 22, 2015 at 13:51.

    nie bardzo rozumiem po co taki przepis? tak to ja oscypki se mogę i na patelni podgrzać,

    Przepis w podobnym stylu :

    Przepis na zupę z liściem laurowym : składniki zupa, liść laurowy,

    podgrzać zupę i przystroić liściem laurowym,

    brak mi słów

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze