Tu jesteś:
4
Składniki
2 porcja/porcje/porcji
Oscypki na ciepło z żurawiną
- konfitura z żurawiny
- 11 oscypków
- 1 szklanka wody
-
6
15min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Oscypki podajemy z żurawiną.
Konfitura z żurawiny jest w moich przepisach.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzMożna na patelni, a można i na termomiksie jak...
Można na patelni, a można i na termomiksie jak kto woli ...
Jestem Agata
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.
Antoine de Saint-Exupéry
Polecam przepis na podkręcony
Polecam przepis na podkręcony sos żurawinowy
Składniki:
pełen przepis na stronie http://www.mojbar.pl/podstawy/porady/Zawiany+kucharz%3A+sos+%C5%BCurawinowy.htm
nie bardzo rozumiem po co
nie bardzo rozumiem po co taki przepis? tak to ja oscypki se mogę i na patelni podgrzać,
Przepis w podobnym stylu :
Przepis na zupę z liściem laurowym : składniki zupa, liść laurowy,
podgrzać zupę i przystroić liściem laurowym,
brak mi słów