Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
1 ząbek czosnku
- 160 gramów cebuli
- 2 ząbki czosnku
- 15 gramów oliwy z oliwek
- 70 gramów kiełbasy chorizo, pikantnej
- 1 puszki fasoli białej
- 1 puszki pomidory z puszki, z zalewą
- 1 łyżki koncentratu pomidorowego
- 1 łyżeczki cukru
- 1 łyżeczki Papryki słodkiej
- 0,5 łyżeczki soli morskiej
- 1 łyżeczki majeranku
- 0,5 łyżeczki kminku
- 2 szczypty pieprzu, świeżo zmielonego
-
6
35min
Czas całkowity 35minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Do naczynia miksującego włożyć cebulę i czosnek, rozdrobnić 3s / obr.5
Dodać oliwę i pokrojoną w plastry i zesmażoną wcześniej kiełbasę, dusić 4 min / Varoma /"Obroty wsteczne" /obr.1
Dodać pozostałe składniki, gotować 25 min / 100°C / "Obroty wsteczne" / obr. 2
Fasolka z kiełbasą chorizo
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Podawać na gorąco ze świeżym, chrupiącym pieczywem.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz