Mam problem z wyszukiwaniem wg składników. Mam wrażenie, że system czasami działa, a czasami nie. Poza tym system wymaga ode mnie podania składników, których nie chcę mieć w przepisie. W wielu miejscach w internecie można znaleźć przepisy po prostu na zasadzie: mam to i to - znajdź przepisy. Czy tu też jest to możliwe? Może coś źle robię? Z góry dziękuję za podpowiedź
Forum Wyszukiwanie w lodówce
Polecam skorzystać z klasycznego wyszukiwania na stronie głównej. Wpisując np. jago... pojawiają się przepisy z jagodami - jako składnikiem
Dziękuję Ale co, kiedy chcę wyszukiwać wg większej liczby produktów?
Jeżeli będą występowały problemy z wyszukiwaniem, proszę niezwłocznie napisać, będziemy działać
Cóż, nie wiem, jak innym, ale mi się ciężko wyszukuje. Podam przykład: kilka raz zapominałam, gdzie podział się przepis na "Zupę - krem z zielonego groszku". Wpisanie "groszek" (w lodówce lub w wyszukiwaniu klasyczym) nic nie daje, bo w składnikach jest "puszka groszKU" i przepis nie jest wyświetlany. Może uda się to jakoś naprawić?
Witam, zgłoszenie dotyczące lodówki przekazane administratorowi. Szukając zupy krem z groszku, proszę spróbować wpisać fragment słowa: grosz, wtedy można znaleźć groszku i groszek.
Dziękuję za pomoc!
Zawsze służę pomocą
szukałam na całej stronie inie mogę znaleźć gdzie znajduje się ta lodówka możecie mi podpowiedzieć?
Pozdrawiam
już znalazłam ale numer chwila przerwy i zupełnie inne patrzenie na stronę