Przejdź do treści

Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam serdecznie, mam na imie Michał. Mieszkamy we Wrocławiu. TM mamy 2007 ale dopiero od niedawna zacząłem odkrywać zalety tego urządzenia i życie stało się prostsze  tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Michałtmrc_emoticons.smile Miło powitać kolejnego mężczyzne w naszym gronie tmrc_emoticons.smile Pozdrawiamy tmrc_emoticons.smile

Witaj Michal tmrc_emoticons.bigsmile   Szkoda tylu lat straconych, ale lepiej pòzno , niz wcale tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Teraz trzeba wziac sie do roboty tmrc_emoticons.bigsmile   Jaki masz model TM ? Co w nim juz robiles ? Pozdrawiam serdecznie i zycze milego kucharzenia tmrc_emoticons.smile  W razie potrzeby, sluze pomoca tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.cooking_1 Witaj Michale tmrc_emoticons.smile Dobrze się stało że odkrywasz zalety TM tmrc_emoticons.cooking_10 Jak masz jakieś problemy to śmiało pytaj tmrc_emoticons.smile Dziewczyny pomogą. tmrc_emoticons.cooking_2   Jakie lubicie potrawy?? Napisz coś więcej tmrc_emoticons.cooking_9   Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.smile

Witajcie  tmrc_emoticons.smile dziękuję za miłe przywitanie tmrc_emoticons.smile

Immanuel, podobno mężczyźni też są niezłymi kucharzami  tmrc_emoticons.steve

Veronicab71, mamy TM31. Póki co to podpatruję przepisy i coś tam "pitraszę". Jeszcze nie dorobiłem się autorskiego przepisu, chociaz jedno danie już kilkakrotnie przyrządzałem i jak je dopracuję to podzielę się z Wami na pewno  tmrc_emoticons.smile. A przepis na gulasz z żołądków drobiowych też czeka na ujawnienie  tmrc_emoticons.steve.

Grażyna, jesteśmy wszystkożerni  tmrc_emoticons.bigsmile Gotowanie zacząłem od potraw dla naszych chłopców ( bliźniaki Szymon i Darek skończyli w styczniu 2 lata) głównie dlatego, że nie chcę ich faszerować tłuszczami ze smażenia i tp. a varoma jest świetna. Chłopcy też nie mają problemów z jedzeniem warzyw na parze więc muszę poprawić wydajność wentylacji w kuchni  tmrc_emoticons.wink  tmrc_emoticons.bigsmile

W skrócie to tyle tmrc_emoticons.smile jak bedę potrzebował pomocy to napewno o nią się zwrócę chociaż forum, jak i komentarze do przepisów są potężną kopalnią wiedzy i porad tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.smile Witaj Michale tmrc_emoticons.smile  Szczerze gratuluję wyboru i zdrowego odżywiania Wspaniałej Rodziny tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party  Czekamy na Twoje przepisy tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.cooking_10

Wspaniale tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Na przepisy poczekamy ile trzeba, nie ma problemu tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Duzy punkt, ze dbanie o zdrowa diete dla dzieci tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Nie idziecie na latwizne, jak niestety czesto sie zdarza, choc w dzisiejszych czasach nie powinno.... Tyle sie mòwi o zdrowym odzywianiu, ze chyba juz kazdy powinien stosowac te zasade w zyciu, ale tak nie jest.... Gratuluje chlopcòw tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Zycze milego dnia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile