Przejdź do treści

Forum Witam Wszystkich Serdecznie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam Mam na imię Monika.Thermomix kupiłam pod koniec grudnia.Ucze się na nim gotować.Narazie jestem zachwycona.Byłam na warsztatach w Krakowie,jeśli chcecie mogę podać przepisy na dania które tam były robione.PYCHOTKA.Mam nadzieję że moge liczyć na wasze wsparcie i pomoc.pozdrawiam Monika tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.smile

czekamy na przepisy tmrc_emoticons.smile

Witamy serdecznie i czekamy na przepisy tmrc_emoticons.lol

Witaj Moniko tmrc_emoticons.bigsmile   Jak idzie nauka ? Na pomoc wszelka mozesz zawsze tu liczyc tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Przepisy i ja bym z checia zobaczyla tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Milej zabawy z TM tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Moniko w naszym zakręconym towarzystwie miłośników Termisia  tmrc_emoticons.lol Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.smile  Czekamy na przepisy  tmrc_emoticons.smile

Dzięki za serdeczne przywitanie.Częśc przepisów z warsztatów włożyłam pod moje przepisy/i tutaj pytanie czy tak moge robić/Został jeszcze przepis na:

chleb z kaszą gryczaną,sernik z pianką czekoladową,ciasteczka cebulowe,lody śmietankowe,oszukane gołąbki,sałatka warstwowa z tuńczyka i zupa majerankowo czosnkowa.   A może je doskonale znacie i nie ma sensu ich dodawać?Mam nadzieję że i wy podzielicie się ze mną przepisami z warsztatówtmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.cooking_7

Witaj Monika, już dodałam Twoje przepisy do wypróbowaniatmrc_emoticons.smile  chętnie bym skorzystała z przepisu na chleb z kaszą gryczaną jeżeli możesz wstawić tmrc_emoticons.cooking_1   Dziękuję i pozdrawiam 

tmrc_emoticons.cooking_1 Witaj Moniko tmrc_emoticons.smile a ja skorzystam z Twojego przepisu na oszukane gołąbki i zupę majerankowo- czosnkową tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Pozdrawiam serdecznie i czekam na przepisy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love

Cześć Veronicab71tmrc_emoticons.smile :,i dzięki za miłe słowa,Nauka idzie owocnie i pysznie,ha,ha. tmrc_emoticons.party