Przejdź do treści

Forum Smaczne dzień dobry !

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam serdecznie wszystkich Użytkowników Thermomixa i tego forum  tmrc_emoticons.smile

Od kilku lat używam tego cudownego sprzętu, lecz wciąż mam wrażenie, że nie do końca wykorzystuję jego możliwości. Dlatego znalazłam się tutaj. Liczę, że dzięki waszemu doświadczeniu poszerzę repertuar dań z Thermomixa. Liczę na wiele miłych chwil w Waszym towarzystwie  tmrc_emoticons.wink

Witaj Marto w naszym gronie  tmrc_emoticons.wink

Witaj tmrc_emoticons.smile

Witaj tmrc_emoticons.smile

w gronie zakręconych  tmrc_emoticons.bigsmile

Witajcie tmrc_emoticons.smile

2 dni temu nabyłam TM, w weekend pierwsze próby tmrc_emoticons.smile

Trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że z Waszą pomocą, wszystko pójdzie gładko i życie stanie się piękniejsze tmrc_emoticons.wink

Pozdarwiam

Agnieszka

Witaj, Agnieszko tmrc_emoticons.smile Cierpliwa z Ciebie kobieta... ja nie wytrzymałam nawet godziny. Zanim wyszedł przedstawiciel już na swoim TM zrobiłam napój z pomarańczy, a jak wyszedł wzięłam się za bułki, żeby były swojskie na drugi dzień do szkoly  tmrc_emoticons.bigsmile  

Kciuki trzymam! Jakby co, to pytaj śmiało i pamiętaj że zawsze możesz zadzwonić do przedstawiciela od którego kupiłaś. To takie szybkie pogotowie ratunkowe w nagłych przypadkach  tmrc_emoticons.wink  Pozdrawiam serdecznie i życzę smakowicie udanych prób, Ela z Mazowsza

Witaj Agnieszko, trzymam za Ciebie kciuki tmrc_emoticons.bigsmile życzę udanego weekendu ( i nie tylko  tmrc_emoticons.wink ) z Termosiem tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Aguśka M. wrote:

Witajcie tmrc_emoticons.smile

2 dni temu nabyłam TM, w weekend pierwsze próby tmrc_emoticons.smile

Trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że z Waszą pomocą, wszystko pójdzie gładko i życie stanie się piękniejsze tmrc_emoticons.wink

Pozdarwiam

Agnieszka

Witaj Agnieszko cieszę się ,że z nami jesteś i od razu bierzesz się do pracy.Tylko proszę uważaj bo on uzależnia hihihihi tmrc_emoticons.wink

Witam  serdecznie  tmrc_emoticons.smile

Przez przypadek się dowiedziałam  o istnieniu  takiego forum   - bardzo mi miło  się z Wami przywitać  tmrc_emoticons.smile

Dzień Dobry  tmrc_emoticons.smile

Witam Cię Irmino cieszę się ,że tu trafiłaś.Pozdrawiam Hania z Łodzi

tmrc_emoticons.love Witaj Irmino  tmrc_emoticons.love Fajnie, że jesteś z nami  i ja bardzo serdecznie Ciebie pozdrawiam  tmrc_emoticons.love

Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love