Przejdź do treści

Forum Prośba do nowych użytkowników

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Kochani bardzo proszę nie bójcie się swoich imion .Naprawdę uwierzcie ,że  łatwiej napisać witam Ciebie Haniu niż kawko ,filiżanko lub po nazwisku .Jesteśmy tu jak rodzina i jak rodzina powinniśmy móc się do siebie zwracać tmrc_emoticons.lol

Oj, nie o to chodzi, że wstydzę się imienia. Ja od niemal dziecka używam nick'a Misha i tak się podpisuję... ale zdjęcie jest przecież moje tmrc_emoticons.lol

pozdrawiam, serdecznie tmrc_emoticons.wink

W internecie lepiej być anonimowym albo przynajmniej używać nicka. Wierz mi Haniu, że to po prostu dla naszego bezpieczeństwa. Teraz pracodawcy przeglądają fb, fora i inne, czytają o czym piszemy, co lubimy. Nie pokazuję zdjęć dzieci, nie podaję swojego imienia czy miasta w którym mieszkam. Do internetu nawet mam oddzielnego maila. Wolę być tylko "talulą" i niech tak zostanie.Co innego jak forum jest zamknięte, bez dostępu dla niezweryfikowanych. 

Wierzę Wam i nie mam zamiaru naciskać ale przepisownia to nie FB i tu wybór należy do Wa tmrc_emoticons.bigsmile s

tmrc_emoticons.love Przychylam się do prośby Hanii tmrc_emoticons.love czasami nie wiem jak mam się zwracać do mężczyzny, czy kobiety tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Haniu to nie ważne czy FB czy Przepisownia - google znajdzie nas wszędzie. Wystarczy, że wpiszesz swoje imię i nazwisko w wyszukiwarce....

Jestem Monika, miło mi Was poznać, ale formalnie pozostanę Talulą

Talulo szanuję Twoją decyzję ,ale dalej twierdzę ,że imiona można podać chociażby w podpisie .Masz ładne imię i kilka imienniczek Twoich już jest u nas Życzę miłego dnia

Ja też rzadko dodaję prywatne zdjęcia .Tu się z Tobą zgadzam ale po samym imieniu trudno będzie dojść kto jest kto

Talula brzmi bardzo ładnie tmrc_emoticons.smile

Dzień dobry, nie bardzo jeszcze potrafie poruszać się po tej stronie i nie wiem czy w dobrym miejscu zadaje pytanie, ale ... spróbuję.

Robiłam ostatnio napój z pietruszki. Jest pycha. A moje pytanie jest takie: czy można taki napój zrobić z mrożonej pietruszki?

pozdrawiam, nowa użytkowniczka tego cuda, Alicja

nawet nie potrafię włożyć jeszcze zdjęcia tmrc_emoticons.smile

oooo, udało się! Jeszce raz Wszystkich pozdrawiam i ciesze że tu jestem tmrc_emoticons.smile

Witaj ja zimą robię z mrożonych liści pietruszki tmrc_emoticons.bigsmile

iękuję tmrc_emoticons.smile