Przejdź do treści

Forum Porysowany kielich

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam

Moze to pytanie bedzie głupie ale podobno nie ma głupich pytań tmrc_emoticons.smile. Od niecałych 2 tygodni jestem posiadaczka TM 31. Dbam i chucham na urządzenie ale niestety dzisiaj zauważyła ze kielich urządzenia(to główne naczynie) porysowalo sie strasznie zewnetrznie - jakby ktoś go tarka popieścil. Moze ktorys domownik przy myciu nie zwrocil uwagi kolo czego kladl. Nie zmienia to właściwości użytkowych ale psuje estetyke  tmrc_emoticons.smile. Za tyle pieniędzy to by sie chciało żeby to wiecznie bylo jak nowiutkie tmrc_emoticons.smile. Czy cos takiego podlega gwarancji?? 

Witaj, myśle , ze nie podlega gwarancji, ale zaczekaj na informacje od naszej Mixi , pozdrawiam .

Tez tak myślę bo to niestety chyba podpada pod uszkodzenie mechaniczne ale widziałam ze Mixi to termomisiowy expert wiec poczekam na jej werdykt tmrc_emoticons.smile

W instrukcji mycia jest napisane, tmrc_emoticons.aw ze nalezy je myc miekka sciereczka lub miekka gabka

W instrukcji mycia jest napisane, tmrc_emoticons.aw ze nalezy je myc miekka sciereczka lub miekka gabka

Lwica alez ja myje kielich delikatną sciereczka. Susze recznikiem papierowym dotykajac, nawet nie trac. W środku nie ma ani jednej ryski. Niestety musiał sie dotknąć do czegos ostrego moze w odsaczniku bo porysował sie na ścianie zewnętrznej. Jakby go przytulilo takie urządzenie malo znane posiadaczom thermomixa czyli do tarki.  No coz- taki bedzie miał szlaczek. Tylko nieużywane rzeczy sie nie niszczą a ja mojego TM lubię używać. Dobrze ze to nie po rysowanie w środku bo byłoby źle. 

Prosimy o podesłanie zdjęć na: kontakt@vorwerk.pl, aby serwisant mógł stwierdzić pochodzenie uszkodzeń.