Przejdź do treści

Forum Lody

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.smileWitam proszę o pomoc przy tworzeniu lodów śmietankowych tmrc_emoticons.lol Przepis wstawiony przez Zafirę jest fajny ale dodać trzeba sztuczną śmietanę , :O a ja bym chciała zdrowo tmrc_emoticons.wink .Nadchodzi lato i fajnie by było mieć jakies przepisy lodowe ,żeby się chłodzić tmrc_emoticons.tongue .Jest kilka na sorbety ,ale ja nie przepadam jedynie śmietankowe .Myślę ,że" wspólnymi siłmi damy radę".Już teraz serdecznie dziękuję tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Haniu, wiem że nie przepadasz za owocowymi lodami ale może się skusisz  tmrc_emoticons.smile  Dziś moja Kasia zrobiła lody ananasowe   tmrc_emoticons.love    tmrc_emoticons.love  Poezja! Polecam: 500g zamrożonego ananasa, 60 g cukru pudru, 1 baban, skórka z 1 limonki i sok z połowy limonki = NIEBO w gębie  tmrc_emoticons.smile  A jeżeli nie Ty, to może ktoś inny skorzysta  tmrc_emoticons.lol  Pozdrawiam  tmrc_emoticons.smile 

:bigsmileEluniu podziękuj córce za przepis . tmrc_emoticons.bigsmile To , że ja się nie zajadam to nie jest równoznaczne  z tym ,że moi panowie nie jedzą tmrc_emoticons.bigsmile :

Dziś dla ochłody mieliśmy sorbet z mięty i limonki. Mięta pięknie rośnie w ogródku, dodaję ja do wielu deserów, bo dodaje takiej świeżości  tmrc_emoticons.smile  Polecam:

http://www.przepisownia.pl/przepisy/b%C5%82yskawiczny-sorbet-mi%C4%99towo-limonkowy/460432

tmrc_emoticons.lolEluniu dzieki za pamięć ten sorbet bardzo mi leży

Coś fantastycznego i do polecenia dla wszystkich!! tmrc_emoticons.smile