Przejdź do treści

Forum Hejka

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Hej Kochani!

Witam wszystkich tmrc_emoticons.smileMam na imię Paweł i jesteśmy z żonką  nowymi użytkownikami Thermomixa jak i forum tmrc_emoticons.bigsmile

Thermomix oszczędza czas, kto tak powiedział? tmrc_emoticons.wink

Od kiedy go kupiliśmy , nie robimy nic innego tylko gotujemy, . Żonka skwitowała, no to mnie uszczęśliwiłeś ( kupując urządzonko ) hehe, Pyszna sprawa tmrc_emoticons.lol

Masz rację, że gotowanie z Thermomixem to niekończąca się kulinarna przygoda. Zapraszamy do  zamieszczania własnych przepisów, jak również dzielienia się z innymi użytkownikami doświadczeniami w gotowaniu z Thermomixem tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.cooking_1

No proszę, jak łatwo kobiecie sprawić przyjemność tmrc_emoticons.smile ale rozumiem, że razem gotujecie (nie tylko żona) więc patrz ile czasu wspolnie spędzacie ... życzę wspaniałych rezultatów!

Oczywiście że razem. Dzisiaj moja kolej tmrc_emoticons.wink

Chodziło mi tylko o to że jeżeli koncentrujemy się na jakiejś potrawie, daniu, to sprawa jest szybka tmrc_emoticons.wink

My jesteśmy na etapie fascynacji, więc po skończeniu potrawy wymyślamy następną hehehe

I w ten sposób od kilku dni ciągle gotujemy i sobie dogadzamy  tmrc_emoticons.bigsmile

Thermomix zbilża i inspiruje tmrc_emoticons.smile