Przejdź do treści

Forum Heeejjj :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wszystkich miłośników szybkiego,łatwego i zdrowego gotowania.Michał z Łodzi się kłania tmrc_emoticons.smile

Ja również Ciebie witam .Coraz nas łodziaków więcej na przepisowni.Baw się dobrze Mixiem tmrc_emoticons.bigsmile

Witamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam życzę udanej przygody ztinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked"

Witam życzę udanej przygody ztinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked"

witam, witam  tmrc_emoticons.bigsmile

Ja rownież witam serdecznie wszystkich użytkowników tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" . Mam na imię Marta i jestem z Gdańska. 

ja jestem szczęśliwa posiadaczka od kilku dni i zaczynam powoli swoją przygodę.

Na chwile obecna zaczęłam od przepisów podstawowych i były juz bułki chlebek masełko i zupke oraz drugie danie. Dziś tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" sie trochę napracowal ale teraz odpoczywa a ja wertuje przepisy by coś zaserwowac jutro rodzinie. Pzdr wszystkich serdecznie i do usłyszenia. 

Witaj Marto i ciesz się z nami Mixiem tmrc_emoticons.lol

Witam wszystkich serdecznie .tmrc_emoticons.smile

Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką  .Myślę że moja przygoda z TM będzie bardzo ciekawa  dzięki forum tmrc_emoticons.smile