Przejdź do treści

Forum Drzwiczki rewizyjne

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Masz szczęście bo są specjalne drzwiczki przeznaczone właśnie pod płytki. Mają odpowiednią wkładkę z płyty gipsowej na którą możesz przykleić te same płytki co na ścianie i wtedy praktycznie ich nie widać. Ważne żeby wybrać model z aluminiową ramą bo w łazience wilgoć jest wysoka i zwykły metal by rdzewial. Montaż jest prosty, musisz tylko zostawić odpowiednią wnękę w ścianie i zamontować ramę przed wykończeniem. Płytki klejone na drzwiczkach powinny być takie same jak na ścianie żeby się idealnie zgrywały wzorem. Sprawdź czy drzwiczki mają wyjmowane skrzydło bo wtedy łatwiej się dostać do instalacji w razie awarii. Na https://sklep.flexgips.com/pl/c/Drzwiczki-rewizyjne/43 znajdziesz modele specjalnie pod płytki ceramiczne. Nam wyszło super i nikt nie widzi że tam w ogóle są jakieś drzwiczki.

Mam problem bo muszę zamontować drzwiczki rewizyjne w łazience nad wanną gdzie jest syfon i zawory. Problem w tym że chcę całość obłożyć płytkami i nie wiem jak to zrobić żeby drzwiczki nie rzucały się w oczy. Ktoś ma doświadczenie z takimi rozwiązaniami?