Przejdź do treści

Forum Czy gwarancja obejmuje wymianę obudowy?

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam!

Dzisiaj zobaczyłam rysę taką nad wyświetlaczem zaczyna się przed napisem vorwerk i się konczy za napisem,mój mąż mowi,że to jest pęknięcie...faktycznie ,w tym miejscu co się zaczyna to jest głębokie a na napisie juz tylko rysa....

Moje pytanie jest takie,czy na gwarancji wymieniają obudowę TM ? Zaznaczę jeszcze ,że TM mi nie upadł ani nie udeżyłam w niego,więc nie wiem czy to nie jesst wada fabryczna ,a ja jej nie widziałam wcześniej ...

pozdrawiam i czekam na odp...

Mysle, ze musisz poczekac na Mixi, co powie lub poradzi tmrc_emoticons.smile

sylwia_2050 proszę podaj  numer indywidualny urządzenia który znajduje się pod samym urządzeniem na srebrnej naklejce lub w instrukcji obsługi.

Przekażemy zgłoszenie do serwisanta który skontaktuje się z Tobą umówi i przyjedzie na wskazany adres aby sprawdzić co się dzieje z urządzeniem.

Jeżeli powstała usterka wystąpiła z przyczyn niezależnych od Ciebie naprawa odbędzie się w ramach gwarancji bezpłatnie.

Zgłoszenie wyślij na: kontakt@vorwerk.pl

Sylwia nie martw się to nie jest Twoja wina .Ja użytkowałam swój TM rok czasu i nie zauważyłam takiej samej rysy jak Twoja tmrc_emoticons.aw  okazało się że to była wada fabryczna. Cierpliwie poczekaj na serwis.  Pozdrawiam serdecznie. tmrc_emoticons.smile

Dziękuje za wsparcie Grażynko!!!

Mixi już podaje:1111106   

jeszcze bardzo często przy ważeniu wyskakuje er55 na poczatku waży dobrze,a przy nastepnym produkcie pokazuje błąd?

Już załatwione zgłosiłam do serwisu ,czekam na pana serwisantatmrc_emoticons.smile

dziękuję Wam DZIEWCZYNY tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Ja też zaobserwowałam wyrażną rysę od wewnętrznej strony na wyświetlaczu (obudowa) a używam TM dopiero od 3 tygodni tmrc_emoticons.sad i sprzęcik ni upadł ani nie był nawet przenoszony. Boję się, że bedzie sie nadal pogłebiac.

Od 3 dni nikt się z nami z serwisu nie skontaktował....

tmrc_emoticons.smile Witaj AnnMarie7 ,trochę cierpliwości, serwis napewno się odezwie tmrc_emoticons.smile Ja czekałam ok tygodnia, to nie jest zła intencja serwisu tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.smile

Grażyna

A ja dziś wzięłam się za robienie pączków w thermomixie i w trakcie pracy thermomixa zauważyłam 3 rysy na gorze obudowy, jedna pod druga a gdy urządzenie zaczęło wyrabiać ciasto rysy posypały się do samego dołu. To sa wyraźne pekniecia tmrc_emoticons.aw Nie wiem co się stało i czy to będzie objęte gwarancja tmrc_emoticons.aw Używam termomixa codziennie od ponad 2 miesięcy.

Witam

Zgłaszaj usterkę ,powinni naprawić

Zglosilam usterke. Wszystko zostało załatwione błyskawicznie. Zgłosiłam w piątek, kurier przyjechał z pudełkiem po thermomix we wtorek a w piatek już miałam  thermomix spowrotem. Oczywiscie z wymieniona obudową tmrc_emoticons.smile

Ktoś się orientuje ile kosztuje nowa obudowa do tm31 poza gwarancją ?