Hejka!
Witam wszystkich, miło mi u Was zagościć, mam TM od 2 tyg....i dopiero poznaje jego możliwości. Nie korzystałam jeszcze z Varomy....może ktos podrzuci pomysł na pierwsze danie, które wyjdzie świeżakowi ( czyli mi ) bez problemu
w Książeczce masz taki przepis
będziesz zaskoczona
Zaintrygowałeś mnie tą zapiekanką, taka smaczna? Chyba sporo roboty przy niej. Ale może się skuszę
Zaintrygowałeś mnie tą zapiekanką, taka smaczna? Chyba sporo roboty przy niej. Ale może się skuszę
![]()
Jak z każdym przepisem
nie wiele
tylko produkty przygotować
i do kwadransa ze wszystkim bedziesz gotowa
bo praktycznie cały mix jest wykorzystany
bo w garnku sos będzie w koszyczku ziemniaki
w Varomie kurczak i reszta produktów
będziesz zaskoczona
Zapiekanką na parze
No i zrobiłam zapiekankę....sosik pyszny....na pewno wykorzystam go też do innych potraw, co do samej zapiekanki - teraz już wiem, że musze sobie solidnie przyprawić nastepnym razem...ale to rzecz gustu...dzięki za dobra radę...pierwsze koty za płoty z Varoma...teraz mam nadzieję będzie tylko z górki...
z TM31 jest to proste
oczywiście potrawy trzeba pod siebie dostosować
ale ogólnie jest bardzo OK!
Polecam tagliatelle z cukinii i marchewki na parze, super zamiast ziemniaków lub ryżu i samo świetnie smakuje. Przepis jest w Pełną Parą , str. 148. Fajnie wygląda i smakuje.
Polecam tagliatelle z cukinii i marchewki na parze, super zamiast ziemniaków lub ryżu i samo świetnie smakuje. Przepis jest w Pełną Parą , str. 148. Fajnie wygląda i smakuje.