Forum Mielone tradycyjne



7 odpowiedzi | Ostatni wpis

U mnie w domu od dawna kotleciki pieczemy na takiej blaszce do pieczenia mies;  Foremka jak do pieczenia ciast a na nie kratka I na te kratke kladziemy kotleciki a do formemki wode lejemy i pieczemy w tem 180C 35-40 min. Oszczednosc kalorii duuuuuzzzza:)


I daj znac, jak smakowaly BigsmileLoveLoveLove

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni SmileSmileWink                            


Dziewczyny dzięki za porady. Muszę spróbowac mielonych z serami. Jeszcze takich nie jadłam.

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry


Cooking  10 Tradycyjne mielone robię podobnie a ostatnio dodałam startą marchewkę, a mój zięć  dodaje kukurydzę i ser feta i wszystkie warianty są pyszne.Pozdrawiam serdecznie. Smile :D BigsmileLoveCooking  4


Zazwyczaj i ja tak robie, no chyba, ze akurat nie mam, to daje tarta, albo kasze manne. Zawsze dodaje troche mleka i troche drobno tartego parmezanu BigsmileBigsmileCooking  1

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni SmileSmileWink                            


Ja dziś zrobiłam na obiad mielone z ziemniaczkami i sałatką. Wyszły pycha.

Jedynie co zmieniłam, to dodałam suchą bułkę moczoną w mleku, a póżniej odciśniętą.

Też tak robicie???

 

 

 

 

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry