Tu jesteś:
4
Składniki
1 słoik/słoiki/słoików
- 40 gsuchej mieszanki ziół (rozmaryn, tymianek, bazylia, pietruszka, cząbru, lubczyk)
- 200 g soli morskiej
-
6
2min
Czas całkowity 2minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
1. Do nacznia miksującego wsypać zioła i sól morksa, zemleć 30-40s/ obr. 9. Przełożyć do słoika typu twist i przechowywać w suchym miejscu.
Przepis jest z książki "Tak lubię gotować"
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz