Tu jesteś:
4
Składniki
- 1 SELER
- 1 JABŁKO
- 2 ŁYŻKI ŚMIETANY
- 1 ŁYŻECZKA MAJONEZU
- PÓŁ SOKU Z CYTRYNY
- SÓL, PIEPRZ DO SMAKU
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
SELER ORAZ JABŁKO WŁOŻYĆ DO NACZYNIA I ROZDROBNIĆ CZAS 20S.OBR POZ 4-5 NASTĘPNIE DODAĆ SOK Z CYTRYNY, ŚMIETANĘ, MAJONEZ ,SÓL,PIEPRZ ,WYMIESZAĆ-CZAS15 S,OBR.POZ.4-5,WSTECZNE
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo fajny, szybki i prosty
Bardzo fajny, szybki i prosty przepis! Ja zrobiłam z jogurtem naturalnym zamiast śmietany i wyszło też smacznie