Składniki
- 2 łyżki cukier biały lub trzcinowy
- 200 gramów wiórek kokosowych
-
6
-
7Czas całkowity
-
8Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
9
Przygotowanie
-
Cukier wsypać do
i zrobić cukier puder.
Dosypać wiórki i miksować 1m/obroty6-7
Zgarnąć kopystką ze ścianek i powtórzyć 1m/6-7
W moim przypadku wystarczyło.Przełożyć krem do szczelnie zamkniętego pojemniczka
WAŻNE!!!
Nie trzymać w lodówce Sam szybko zniknie,a w lodówce mocno stwardnieje.Dodawać np.do pikantnych krakersów lub ciasteczek .naleśników na słodkie kanapki i co kto tylko woli .
Smacznego
Porady
Wiórki muszą się zrobić mięciutkie.Aksamitne
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPowiem szczerze że nie
Powiem szczerze że nie próbowałam ale myślę że tak
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Czy będzie się nadawal jako
Czy będzie się nadawal jako nadzienie do drożdżoweK?