3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Prosty krem kokosowy


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 2 łyżki cukier biały lub trzcinowy
  • 200 gramów wiórek kokosowych
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

  1. Cukier wsypać doClosed lid i zrobić cukier puder.

    Dosypać wiórki i miksować 1m/obroty6-7

    Zgarnąć kopystką ze ścianek i powtórzyć 1m/6-7

    W moim przypadku wystarczyło.Przełożyć krem do szczelnie zamkniętego pojemniczka

    WAŻNE!!!

    Nie trzymać w lodówce Sam szybko zniknie,a w lodówce mocno stwardnieje.Dodawać np.do pikantnych krakersów lub ciasteczek .naleśników na słodkie kanapki i co kto tylko woli .

    Smacznego

     

     

     

     

     

     

     

     

     

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Wiórki muszą się zrobić mięciutkie.Aksamitne


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Powiem szczerze że nie

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na października 5, 2016 at 17:11.

    Powiem szczerze że nie próbowałam ale myślę że tak 

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Czy będzie się nadawal jako

    Zgłoszony przez J-asmin na października 5, 2016 at 12:07.

    Czy będzie się nadawal jako nadzienie do drożdżoweK?

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze