Tu jesteś:
4
Składniki
2 porcja/porcje/porcji
pasta z oliwek
- 5-7 kapary
- świeża bazylia
- 50 g sera feta
- 100 g oliwek czarnych bez pestek
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSmaczna, choć dla mnie trochę zbyt wyrazista....
Smaczna, choć dla mnie trochę zbyt wyrazista. Następnym razem dodam jeszcze twarogu.
Dobre. Zmodyfikowałam
Dobre. Zmodyfikowałam delikatne ... wymieszałam oliwki czarne z zielonymi i dodałam czosnek. Bazylii nie oszczędzałam
Sól, pieprz do smaku i ... pyszny śródziemnomorski smak w środku zimy !
Zielone oliwki są słone tak
Zielone oliwki są słone tak jak i feta więc będzie słono. Z czarnymi pycha.
Uwielbiam oliwki do
Uwielbiam oliwki
do wyprobowania 
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję
Można użyć oliwek czarnych
Można użyć oliwek czarnych lub zielonych. Ja wykorzystałam oliwki czarne
w składnikach wkradł się błąd 
Jestem Agata
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.
Antoine de Saint-Exupéry