thumbnail image 1
thumbnail image 2
thumbnail image 1 thumbnail image 2
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
Łatwy

Składniki

pasta

  • sól do smaku
  • 1 cebulka dymka
  • makrela wędzona bez skóry i bez ości
  • 4 łyżki majonez wykonany w TM
  • pieprz cayenne,lub pieprz czarny, opcjonalnie
  • 120 g ser żółty kostka

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

    pasta z makreli
  1. do naczynia wrzucic ser żółty pokrojony w kostkę,rozdrobnić 10s/obr7,wrzucic pozostałe składniki,cebulke dymkę pokrojona drobno,wymieszać 20s/Obroty wsteczne"Obroty wsteczne" /obr2

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

pasta z makreli

Wydrukuj:

Komentarze

  • listopada 28, 2020 at 22:41
    5.0

    Smaczna i szybka

  • maja 29, 2015 at 19:40
    5.0

    Bardzo dobry przepis. Może mniej sera tylko. Dodałam też czerwonej papryki. 

  • marca 27, 2014 at 19:47
    5.0

    Zrobione - zjedzone tmrc_emoticons.) . W przyszłym tygodniu powtórka.... Cooking 1

  • października 22, 2013 at 10:05
    5.0

    Słuchajcie odnośnie proporcji składników w niektórych potrawach (może oprócz ciast) traktujcie lekko na luzie.

    Tego sera i innych składników możemy dodać wg własnego uznania. Nie trzeba się martwić, ze sera dam o 50 g za dużo.

    tmrc_emoticons.;) tmrc_emoticons.;-) Wink" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/wink.png" alt="tmrc_emoticons.;)" width="19" height="19">tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.-) Smile" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="tmrc_emoticons.)" width="19" height="19">

    Lidka Abramowicz

  • października 21, 2013 at 15:31
    5.0

    Lidziu dziekuje za rade skorzystam następnym razem tmrc_emoticons.)

    Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com


     

  • października 21, 2013 at 15:30
    5.0

    Big Smile Big Smileok 

    Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com


     

  • października 21, 2013 at 13:28
    5.0

    Bardzo smaczna pasta. W rybie można pozostawić drobne ości (są b. zdrowe) i wtedy wszystko razem dokładnie zmiksować 20- 30 sek/ obr 10. Polecam i POZDRAWIAM serdecznie.Party" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/party.png" alt="Party" width="19" height="23">

    Lidka Abramowicz

  • października 21, 2013 at 12:43

    Ja nie dam... ale moja genialna siostra wrzuciła kiedyś całą rybkę, bo nie pisało w przepisie, że trzeba pozbyć się skóry i ości ;o) więc warto takie informacje podawać w przepisach. Nie dla wszystkich jest to tak oczywiste jak dla twórcy przepisu ;o) Przepis ciekawy... dodaję do wypróbowania. Pozdrawiam.

    ;o)

  • października 19, 2013 at 19:33
    5.0

    Love ciesze się dziękuję z akomentarz mile widziana ocenka Big Smile Cooking 6 Love

    Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com


     

  • października 19, 2013 at 18:29

    Pasta wyszła wyśmienita  bardzo dobry przepis  tmrc_emoticons.) Love  polecam

    Pozdrawiam Krystyna

    Krystyna

Are you sure to delete this comment ?