Tu jesteś:
4
Składniki
pasta
- sól do smaku
- 1 cebulka dymka
- makrela wędzona bez skóry i bez ości
- 4 łyżki majonez wykonany w TM
- pieprz cayenne,lub pieprz czarny, opcjonalnie
- 120 g ser żółty kostka
-
6
-
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
do naczynia wrzucic ser żółty pokrojony w kostkę,rozdrobnić 10s/obr7,wrzucic pozostałe składniki,cebulke dymkę pokrojona drobno,wymieszać 20s/
"Obroty wsteczne" /obr2
pasta z makreli
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSmaczna i szybka
Smaczna i szybka
Bardzo dobry przepis. Może
Bardzo dobry przepis. Może mniej sera tylko. Dodałam też czerwonej papryki.
Zrobione - zjedzone . W
Zrobione - zjedzone
. W przyszłym tygodniu powtórka.... 
Słuchajcie odnośnie proporcji
Słuchajcie odnośnie proporcji składników w niektórych potrawach (może oprócz ciast) traktujcie lekko na luzie.
Tego sera i innych składników możemy dodać wg własnego uznania. Nie trzeba się martwić, ze sera dam o 50 g za dużo.
Lidka Abramowicz
Lidziu dziekuje za rade
Lidziu dziekuje za rade skorzystam następnym razem
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com
:bigsmile:ok
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com
Bardzo smaczna pasta. W rybie
Bardzo smaczna pasta. W rybie można pozostawić drobne ości (są b. zdrowe) i wtedy wszystko razem dokładnie zmiksować 20- 30 sek/ obr 10. Polecam i POZDRAWIAM serdecznie.
" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/party.png" alt="
" width="19" height="23">
Lidka Abramowicz
Ja nie dam... ale moja
Ja nie dam... ale moja genialna siostra wrzuciła kiedyś całą rybkę, bo nie pisało w przepisie, że trzeba pozbyć się skóry i ości ;o) więc warto takie informacje podawać w przepisach. Nie dla wszystkich jest to tak oczywiste jak dla twórcy przepisu ;o) Przepis ciekawy... dodaję do wypróbowania. Pozdrawiam.
;o)
ciesze się dziękuję z
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com
Pasta wyszła wyśmienita
Pasta wyszła wyśmienita bardzo dobry przepis
polecam
Pozdrawiam Krystyna
Krystyna
oj Aniu no przeciez nie dasz
oj Aniu no przeciez nie dasz makreli ze skórą

poprawione odnosnie sera
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com
Rozumiem, że makrelę trzeba
Rozumiem, że makrelę trzeba wcześniej obrać ze skóry i powyciągac z niej ości? A ile to jest "1/2 kostki sera żółtego"?
;o)
przepyszna wyszła,lepsza niż
przepyszna wyszła,lepsza niż ręcznie wykonana
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com