3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta Krabowa


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Pasta na kanapki

  • 2 czubate łyżeczki musztardy, najlepiej sarebska
  • 3 czubatych łyżek gęstego majonezu
  • 10 kropli soku z cytryny, do smaku
  • 3 szczypty słodkiej papryki, do smaku
  • 3 szczypty curry, mielonego, do smaku
  • 2 jaja, gotowane na twardo ostudzone
  • 200 g surymi, paluszki krabowe
  • 6
    17min
    Czas całkowity 17min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Pasta Krabowa na kanapki
  1. 1. ugotować jaja na twardo w TM  16 minut.  Ostudzić. 

  2. 1. do naczynia miksujacego  wrzuć paluszki surymi, obrane jaja miksuj 6-8 s /obr. 4  użyj kopystki


    2. dodaj resztę składników miksuj  10s/obr.4

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

przyprawy mozna zwiekszyć  do smaku. Najsmaczniejsze z bułeczka przenną z listkiem zielonej sałaty


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Pasta bardzo dobra, oczywiście trochę...

    Zgłoszony przez Lipiec1975 na lutego 18, 2018 at 09:51.

    Pasta bardzo dobra, oczywiście trochę zmodyfikowałam. Dodałam koper i czosnek, które moim zdaniem do owoców morza jak najbardziej pasują. Pycha

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Pasta bardzo dobra. Ja

    Zgłoszony przez edytka_33 na października 5, 2016 at 12:47.

    Pasta bardzo dobra. Ja dodałam jeszcze sól -ok.1/2 łyżeczki i trochę pieprzu. Polecam.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • też spróbuje z rosyjską 

    Zgłoszony przez Lamka na maja 22, 2015 at 12:54.

    też spróbuje z rosyjską  tmrc_emoticons.)

    Lamka

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Bardzo Dobre. Proste i łatwe.

    Zgłoszony przez maxiiwona na maja 20, 2015 at 20:18.

    Bardzo Dobre. Proste i łatwe. Użyłem musztardy "rosyjskiej", ostrej - smak taki jak lubimy. Polecam.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze