3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mąka z płatków owsianych


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 1 opakowanie płatków owsianych
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. Płatki owsiane wsypać do TM i zmielić: czas 3-4 s, obroty 10.

    Mąkę można wykorzystać jako dodatek lub zamiennik za inną mąkę.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  •   :D  Potrzeba matką

    Zgłoszony przez Grażyna Kamińska na września 17, 2012 at 11:39.

      tmrc_emoticons.D  Potrzeba matką wynalazków tmrc_emoticons.;)  Szubusiu super pomysł Love  mąkę dodałam do chlebka ,który dzisiaj upiekłam Love dziekuję za przepis i wszystkie komentarze Big Smile Love

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Zrobię tę mąkę bo kupiłam

    Zgłoszony przez gabi49 na września 16, 2012 at 19:36.

    Zrobię tę mąkę bo kupiłam płatki, które mi nie smakują, sa jakieś twarde. Śwetny pomysł Szubusiu!Love

    GaBi

    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Kiedyś zdarzyło mi się

    Zgłoszony przez niusia na września 16, 2012 at 14:23.

    Kiedyś zdarzyło mi się zapomnieć kupić mąkę i zaczęłam piec ciasto, zabrakło mi jakieś 200 gramów i wtedy też wpadłam na to żeby zmielić płatki owsiane, sprawdza się znakomicie tmrc_emoticons.) Love

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Maka owsiana jest bardzo

    Zgłoszony przez veronicab71 na września 15, 2012 at 22:53.

    Maka owsiana jest bardzo zdrowatmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)  Bardzo dobra na dietytmrc_emoticons.;) . Sluzy do zageszczania, jak napisala Szubusia, ròwniez do zup, sosòw ( beszamelowy). Moze tez w czesci zastapic zwykla make, do wypiekòw slodkich lub slonych ( pizza razowa, pieczywo). Ma wiele wspanialych wlasciwosci (blonnik- wlòkno pokarmowe), jest tez wspanialym "przyjacielem " naszego ciala( maseczki do twarzy, do ciala, do wlosòw, itd) Big Smile Big Smile Big Smile

    Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.;)                            

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  •   :)  Super Szubusiu dziekuję

    Zgłoszony przez Grażyna Kamińska na września 15, 2012 at 22:41.

      tmrc_emoticons.)  Super Szubusiu dziekuję za "rozjaśnienie" tmrc_emoticons.) Love Love

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Np.: do kotletów mielonych

    Zgłoszony przez szubusia na września 15, 2012 at 21:33.

    Np.: do kotletów mielonych zamiast bułki tartej w ramach zagęszczacza.

    Jestem kucharką- amatorką. TM mam od dzisiaj czyli od 29.08.2012. Od dzisiaj także zaczynam nową podróż kulinarną. Z zawodu jestem pielęgniarką i kocham to co robiętmrc_emoticons.)

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Szubusiu jak wykorzystujesz 

    Zgłoszony przez Grażyna Kamińska na września 15, 2012 at 21:24.

    Szubusiu jak wykorzystujesz  mąkę ? Pozdrawiam Love

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze