3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Gotwanie jajek przepiórek (na twardo)


Wydrukuj:
4

Składniki

2 porcja/porcje/porcji

przepisy podstawowe

  • 10 jajek przepiórek
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia miksującego wlać wodę o temperaturze pokojowej, włożyć koszyczek i umieścić w nim jajka. Ustawić czas 10 min /Varoma /obr.1. Od razu po ugotowaniu wyjąć koszyczek przy pomocy kopystki i schłodzić jajka pod zimną, bieżącą wodą. 

    Jajka wykorzystać do przygotowania różnorodnych potraw.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

[[wysiwyg_imageupload:2599:]]

 


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy