Tu jesteś:
4
Składniki
- 1 kg moreli bez pestek
- 0,5 kg 1 żel-fix 2:1
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPierwsza sprawa to żel-fix a
Jest dokładnie tak jak autor
Jest dokładnie tak jak autor napisał, Kupiłam 1 opakowanie półkilowe żel-fixu, i wsypałam do owoców, WYSZŁO. Bez konieczności dodawania już cukru.
Joanna
żel-fixy są różne ... ja
żel-fixy są różne ... ja kupiłam 500g cukier żelujący żel fix 2:1 (tam jest zapewne takie małe opakowanie żelujące oraz cukier
)
na opakowaniu żel-fixu jest
na opakowaniu żel-fixu jest umieszczona waga 25g!
żeby mieć 0,5 kg (pół kilograma) trzeba by było dodać 20 takich opakowań!!!
chyba czegoś nie rozumiem???
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
0,5 kg to żel-fix 2:1 (1 małe
0,5 kg to żel-fix 2:1 (1 małe opakowanie)
Te 0,5 kg w przepisie to
Te 0,5 kg w przepisie to rozumiem jest cukier? Czyli receptura dokladnie taka jak dżem z truskawek?
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"