3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

cramembert w panierce z żurawiną podawany z melonem i czerwonym winogronem


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

1 serek camembert, 1 jajko,masło klarowane,bułka tarta,sół,pieprz,dżem z żurawiny,melon , czerwone winogrona, lampka wina

  • 1 porcji serek camembert
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
5

Przygotowanie

  1. Rozbijamy jajko motylkiem dodając sól i pieprz(szczypta) minuta na 4 , maczamy w jajku serek,potem w bułce tartej ,jeszcze raz w jajku i jeszcze raz w bułce tartej.Kładziemy na rozgrzanym tluczczu i smażymy aż do zarumienienia , serek ma być mięki apo przekrojeniu ciągnąco-lejącu.Smarujemy żurawiną.Podajemy z plastrami melona, czerwonymi winogronami i lampką wina.Wyśmienita zakąska.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz