PRZEPIS NA THERMOMIX ®
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
1 serek camembert, 1 jajko,masło klarowane,bułka tarta,sół,pieprz,dżem z żurawiny,melon , czerwone winogrona, lampka wina
- 1 porcji serek camembert
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
Rozbijamy jajko motylkiem dodając sól i pieprz(szczypta) minuta na 4 , maczamy w jajku serek,potem w bułce tartej ,jeszcze raz w jajku i jeszcze raz w bułce tartej.Kładziemy na rozgrzanym tluczczu i smażymy aż do zarumienienia , serek ma być mięki apo przekrojeniu ciągnąco-lejącu.Smarujemy żurawiną.Podajemy z plastrami melona, czerwonymi winogronami i lampką wina.Wyśmienita zakąska.
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz;) musi smakować