3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Boczek z cebulką


Wydrukuj:
4

Składniki

800 g

boczek z cebulką

  • 500 g boczek wędzony, bez skóry i kości, pokrojony w kostkę
  • 300 g cebula średnia, przekrojona na pół
  • 60 g olej
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. Cebulę rozdrobnić 10 s / obr.5

    2 .Przełóż cebulę do osobnego naczynia.

    3. Dodaj boczek i olej 20 min/ Varoma / Gentle stir setting /  Counter-clockwise operation

    4. Dodaj cebulę 10 min/ Varoma / Gentle stir setting / Counter-clockwise operation

     

10
11

Porady

Boczek przeznaczony jest  głównie do od okraszenia gotowanej kapusty, duża ilość wytopionego tłuszczu potrzebna będzie do nadania jej smaku.Nie odlewać go.  


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Robiłam dziś, razem z

    Zgłoszony przez Beti81 na stycznia 18, 2016 at 16:40.

    Robiłam dziś, razem z kapustką z Pani przepisu, pychotka, Polecam  tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze