3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Boczek z cebulką


Wydrukuj:
4

Składniki

800 g

boczek z cebulką

  • 500 g boczek wędzony, bez skóry i kości, pokrojony w kostkę
  • 300 g cebula średnia, przekrojona na pół
  • 60 g olej
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
5

Przygotowanie

  1. 1. Cebulę rozdrobnić 10 s / obr.5

    2 .Przełóż cebulę do osobnego naczynia.

    3. Dodaj boczek i olej 20 min/ Varoma / /  

    4. Dodaj cebulę 10 min/ Varoma / /

     

10
11

Porady

Boczek przeznaczony jest  głównie do od okraszenia gotowanej kapusty, duża ilość wytopionego tłuszczu potrzebna będzie do nadania jej smaku.Nie odlewać go.  


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Robiłam dziś, razem z

    Zgłoszony przez Beti81 na stycznia 18, 2016 at 16:40.

    Robiłam dziś, razem z kapustką z Pani przepisu, pychotka, Polecam  tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze