Tu jesteś:
4
Składniki
800 g
boczek z cebulką
- 500 g boczek wędzony, bez skóry i kości, pokrojony w kostkę
- 300 g cebula średnia, przekrojona na pół
- 60 g olej
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Boczek przeznaczony jest głównie do od okraszenia gotowanej kapusty, duża ilość wytopionego tłuszczu potrzebna będzie do nadania jej smaku.Nie odlewać go.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzRobiłam dziś, razem z
Robiłam dziś, razem z kapustką z Pani przepisu, pychotka, Polecam