Tu jesteś:
4
Składniki
800 g
boczek z cebulką
- 500 g boczek wędzony, bez skóry i kości, pokrojony w kostkę
- 300 g cebula średnia, przekrojona na pół
- 60 g olej
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
9
10
11
Porady
Boczek przeznaczony jest głównie do od okraszenia gotowanej kapusty, duża ilość wytopionego tłuszczu potrzebna będzie do nadania jej smaku.Nie odlewać go.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzRobiłam dziś, razem z
Robiłam dziś, razem z kapustką z Pani przepisu, pychotka, Polecam
