3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

POLEWA CZEKOLADOWA BEZ MLEKA (DO NALEŚNIKÓW, DO LODÓW)


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

POLEWA CZEKOLADOWA

  • 100 g ciemnej czekolady, np. Lindt 70%
  • 1 żółtko kurze
  • 100 g mleka kokosowego
  • 100 g cukru trzcinowego, (lub 50 g xylitolu)
  • 10 g mąki ziemniaczanej
5

Przygotowanie

  1. 1. cukier zemleć na cukier puder 10-15 s/ obr. 10, cukier zgarnąćna dno naczynia

    2. dodać połamaną czekoladę i resztę składników, podgrzać 5 min/temp. 80st/ obr. 2

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • PYCHOTA. Ja zamiast cukru

    Zgłoszony przez baszkoz na kwietnia 30, 2015 at 22:21.

    PYCHOTA. Ja zamiast cukru trzcinowego dodałam ksylitolu tmrc_emoticons.) Pozdrawiamtmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze