3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

PANNA COTTA KAWOWA Z MUSEM MALINOWYM


Wydrukuj:
4

Składniki

  • KREM: 1 L ŚMIETANY 30% 80 g CUKRU 20 G CUKRU WANILINOWEGO 3-4 ŁYŻKI KAWY ROZPUSZCZALNEJ 10 G ŻELATYNY (NAMOCZONEJ W 50 ML ZIMNEJ WODZIE TJ. W POŁOWIE MIARKI Z TM) MUS: 300 G MALIN (LUB TRUSKAWEK)MOGĄ BYĆ MROŻONE 100 G CUKRU
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. SKŁADNIKI NA KREM DAJEMY WG KOLEJNOŚCI  I GOTUJEMY   14 MIN  100 STOPNI OBR 2

    PRZELEWAMY DO PUCHARKÓW ŻEBY SIE WYSTUDZIŁO.  GDY BĘDZIE ZIMNE WYLEWAMY NA TO MUS KKTÓRY ROBIMY TAK:

    MALINY I CUKIER WKŁADAMY DO NACZYNIA I GOTUJEMY 8 MIN- 80 STOPNI  -OBR 2

    NA KONIEC MIKSUJEMY 8 SEK- POZ 5 I POLEWAMY PPZESTUDZONY KREMtmrc_emoticons.)

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy