Tu jesteś:
4
Składniki
6 porcja/porcje/porcji
mus
- 10 g ksylitolu lub cukru
- 150 g jeżyn
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
jeżyny i cukier włożyć do naczynia, miksować 15sek/obr6
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
podawać po schłodzeniu
doskonale komponuje się z puddingiem jaglanym, ryżowym, lub z puddingiem z chia
można stosować jako dodatek do lodów i sorbetów
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzsmacznego
smacznego
wiesia w
jeżyny to moje dzieciństwo,
jeżyny to moje dzieciństwo, napewno spróbuję