 
                                            
                                    Czas przygotowania
                                15h 0min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                15h 0min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     2 
                                     porcja/porcje/porcji 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            Składniki
Migdałowy pudding z chia
- 40 g nasion chia
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Donaczynia miksującego wsypać nasiona
 chia, dodać napój migdałowy i
 migdały w płatkach, podgrzać 6 min/60'C/
 obr. 2. Pudding rozlać do dwóch miseczek,
 posypać borówkami amerykańskimi,
 udekorować migdałami w płatkach, schłodzić
 w lodówce. Migdałowy pudding chia podawać
 schłodzony.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                     
                     
                     
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze