Tu jesteś:
4
Składniki
Spòd
- 200 gramów biszkoptów z cukrem
Masa jablkowa
- 2 galaretki truskawkowe
- ok.600 gramów ananasa z puszki, wraz z sokiem
- 30 gramów cukru pudru
- 1000 gramów jablek winnych
Masa kakaowa
- 250 gramów śmietany kremówki do ubicia
- 250 gramów serka ricotta
- 30 gramów cukru pudru
- 50 gramów kakao bez cukru
- 100 gramów dobrej mlecznej czekolady z orzechami
Dodatki
- 100 gramów czekolady, mlecznej z orzechami
-
6
-
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Spòd
Masa jablkowa
Masa kakaowa
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz
11
Porady
Przechowywac w lodòwce. Deser do jedzenia lyzeczka.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzTak masz rację Verciu
Tak masz rację Verciu
kobitka zawsze sobie coś wymyśli
dodaje do wypróbowania
lubię ciasta na zimno

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję
Deser powstal szperajac po
Deser powstal szperajac po szafkach, po necie i w glowie
Jak kobieta nie ma co robic, to sobie robote wynajdzie

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
