3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Dżem z czerwonej porzeczki


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

4 słoik/słoiki/słoików

Dżem

  • 1000 g porzeczek
  • 400 g cukru żelującego
  • 6
    20min
    Czas całkowity 20min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

  1. 1. Porzeczki i cukier włożyć do naczynia miksującego.

    2. Zmiksować 15min/temp. 100C/obr. 3

    3. Gorące rozlewać do słoiczków i zakręcić.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Można zrobić z czarnych porzeczek. Wtedy można dać pół na pół cukier żelujący i zwykły.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy