Tu jesteś:
4
Składniki
6 porcja/porcje/porcji
masa
- 1-2 banany, pokroić w plastry
- 250 g serka mascarpone
- 350 g Masy krówkowej
- 2 łyżki kakao
- sok z cytryny, do skropienia bananów żeby nie ściemniały
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Deser z toffi i serkirm mascarpone
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Deser można jeść od razu lub poczekać jak przestygnie i wstawić do lodówki.
Dla prawdziwych łasuchów można zrobić jeszcze bitą śmietanę na wierzch i posypać startą czekoladą
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzbardzo dobre, do powtorzenia,
bardzo dobre, do powtorzenia, dziekuje.
Nie bylo za slodkie bo sok z cytryny neutralizowal slodkosc, dobere na zimno i cieplo
Pomysł super, ale dla mnie za
Pomysł super, ale dla mnie za słodkie .
Bomba Agatko, ale musi byc
Bomba Agatko, ale musi byc pyszne
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni