3
Załaduj zdjęcie
Załaduj zdjęcie
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Deser z tapioki


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

Deser z tapioki

  • 20 gramów tapioka, duże perełki
  • 0.2 litra mleczko kokosowe
5

Przygotowanie

    Deser z tapioki
  1. [size= 10pt; font-family: Verdana; background-color: transparent; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap]Tapiokę zalać mlekiem, odstawić na 20minut. Założyć motylek, dodać tapiokę wraz z mlekiem, podgrzewać 5min/90°C/obr.2. Przelać do naczynia - miseczki lub słoiczka, odstawić do ostygnięcia. Wymieszać z owocami. Schłodzić w lodówce.[/size]
10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy