Czas przygotowania
                                1min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                1min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     2 
                                     porcja/porcje/porcji 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            Składniki
pasta z oliwek
- 5-7 kapary
 - świeża bazylia
 - 50 g sera feta
 - 100 g oliwek czarnych bez pestek
 
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                        
                        Kopystka - 
                        
                        
                        Naczynie miksujące kompletne premium 
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęTen przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                        
                    
                    
                                    
                        


                        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
Komentarze
Smaczna, choć dla mnie trochę zbyt wyrazista. Następnym razem dodam jeszcze twarogu.
Dobre. Zmodyfikowałam delikatne ... wymieszałam oliwki czarne z zielonymi i dodałam czosnek. Bazylii nie oszczędzałam
 Sól, pieprz do smaku i ... pyszny śródziemnomorski smak w środku zimy !
Zielone oliwki są słone tak jak i feta więc będzie słono. Z czarnymi pycha.
Uwielbiam oliwki
 do wyprobowania 
Można użyć oliwek czarnych lub zielonych. Ja wykorzystałam oliwki czarne
 w składnikach wkradł się błąd  