 
                                            
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    Czas przygotowania
                                0min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                0min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     0 
                                     porcja/porcje/porcji 
                                
                            Poziom
                                --
                            Składniki
orzechy ziemne (solone i niesolone)
- szklanka orzechy ziemne
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Od kilku miesięcy za mną chodzi,skrada się na sklepowych półkach i kusi....niektóre ma nawet na ubranku napis LIGHT i myśli, że się skuszę.Owszem, ale nie wezmę go ze sklepu, sama sobie zrobię - DOMOWE MASŁO ORZECHOWE Użyłam szklanki orzeszków solonych i szklanki niesolonych. Do mielenia używałam Thermomixa. Czas mielenia - 1 minuta! Obroty 7-8.
Porady
Po więcej informacji zapraszam na //quchniawege.blogspot.com/2012/07/domowe-maso-orzechowe.html
Model urządzenia Thermomix®
- 
                     Przepis jest tworzony dla Przepis jest tworzony dlaTM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                                                                                                     
                                                                                                                     
                                                                                                                     
                                                                                                                     
                                     
                     
                     
                                     
                        

 
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze
już nie kupie sklepowego super
 super
            
Super
Czy z orzechów włoskich też wyjdzie dobre masło?
Pyszne
Zapisuje do wypróbowania
W życiu nie jadłam lepszego masła orzechowego. Moja rodzina też nie. Cała porcja zniknęła w dwa dni 
 
Super. Sklepowego juz wiecej nie kupie.
Masełko rewelacja. Lepszego naprawdę nie jadłam. Polecam w 100 %!!!!!!!!!!
Bardzo dobre,dodaję orzechy łuskane,trochę dosalam i dosładzam ksytlitolem,dla mnie super
Bardzo smaczne.Doskonale nadaje się posmarowania małych krakersów,na wierzch kawałeczek świeżego ogórka i przekąska do piwa gotowa.