Tu jesteś:
4
Składniki
90 g
Racuchy z jabłkami - Respo
- 90 gramy mąka pszenna
- 15 gramy mąka pszenna pełnoziarnista
- 125 gramy mleko
- 15 gramy ksylitol
- 3 gramy skórka z cytryny
- 150 gramy jabłko
- 4 gramy proszek do pieczenia
- 15 gramy olej rzepakowy
- 1 szczypty soli
- 225 gramy jogurt naturalny, skyr
-
6
20min
Czas całkowity 20minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- Do naczynia miksującego włożyć jabłka [color=#333333; font-family: Roboto, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif; font-size: 16px]rozdrobnić "Miksowanie" [/color]4 s/obr. 4[color=#333333; font-family: Roboto, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif; font-size: 16px]. Przełożyć do innego naczynia, odstawić.[/color]
- Mleko połączyć z ksylitolem - wymieszać
- Dodać mąkę ze szczyptą soli, proszkiem do pieczenia. Dodajemy olej, starte jabłko, skórkę z cytryny i mieszamy przez 4 minuty.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz