Tu jesteś:
4
Składniki
6 porcja/porcje/porcji
składniki
- 30 g orzechów włoskich łuskanych
- 50 g sera parmezan
- 80 g Natki pietruszki, świeżej
- 2 ząbki czosnku, obrane
- 50 g oliwy/oleju
- sól, do smaku
- pieprz, do smaku
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9Jedzenie na wynos Przepis dla 1 osoby Przepis dla 2 osób Przepis dla studenta Przyjęcie Bufet Wakacje Piknik Grill Prezent Gotowanie na co dzień Śniadanie Drugie śniadanie Podwieczorek Kolacja Kolacja Przekąska Wegetariańska Bez nabiału Bez jajek Bez alkoholu Bez glutenu Surowa dieta Łatwe Naturalne Szybkie Kreatywne Niedrogie Starter Dodatek Potrawa wegetariańska Sos Dressing Dip
5
Przygotowanie
Do naczynia miksującego włożyć ser pokrojony na kawałki około 3-4 cm, rozdrobnić 15 s / obr. 10.
Wyłożyć do innej miski.
Do naczynia miksującego włożyć pozostałe składniki, oprócz soli i pieprzu, rozdrobnić 20 s / obr. 7.
Dodać ser. Dodać sól i pieprz - do smaku.
20 s / obr. 4
Zużyć od razu do pieczywa lub warzyw lub przechowywać przez kilka dni w chłodnym miejscu.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz