Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Galaretka rozpuścić zgodnie z opakowaniem
Pudding
- 175 g jogurtu naturalnego
- 200 g mleka kokosowego
- 50 g wrzątku
- 25 g zimnej wody
- 30 g Żelatyna FIX Deserowa
-
6
3h 0min
Czas całkowity 3h 0minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
DO naczynia miksująceo wsypuje żelatynę, zimną wodę i wrzątek 20s/5. Jeśli komuś się nie rozpuściła żelatyna to można czas troszkę przedłużyć. Następnie wlewamy mleko kokosowe i jogurt naturalny i mieszamy 15s/6. Przelewamy do salaterek i wstawiamy do lodówki
Galaretkę rozpuszczamy zgodnie z opakowaniem i wlewamy do osobnych salaterek. Jak wystygnie wstawić do lodówki a jak pudding się z zsiądzie zalać zimną galaretką.
Odstawić na 2 godzinki do lodówki i podawać gościom
Pudding
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz