Tu jesteś:
4
Składniki
zielony szejk szpinakowy paula
- 130 g owoców leśnych, mieszanych, świeżych, lub mrożonych
- 120 g banana
- 18 g miodu
- 50 g liści szpinaku, świeżych
- 37 godżywki białkowej wegańskiej NIE Z SOI
- 350-450 g wody
- 30 g masło orzechowe
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- Do naczynia miksującego włożyć owoce, miód, szpinak, odżywkę białkową, wlać napój roślinny, dodać masło orzechowe, nałożyć pokrywe naczynia, miarkę i zmiksować 1 min 30 s/obr. 10.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz -
Kopystka
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz